Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord aan te gaan met onze Algemene Voorwaarden. Sound & Vinyl behoudt zich het recht voor haar Algemene voorwaarden indien nodig te wijzigen. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren.

 

Levering
Alle bestellingen worden na betaling geleverd door Bpost (Belgische Nationale Postdienst). Al onze artikelen zijn op voorraad (behalve pre-order artikelen) en klaar voor verzending. De aankomst van uw aankoop is afhankelijk van het land waarin u woont.De levertijd in Belgie bedraagt ongeveer 2 a 3 werkdagen. Sound & Vinyl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending.Alle goederen worden zeer zorgvuldig verpakt in nieuwe kartonnen verzenddozen. Het is mogelijk om een ​​extra verzekering af te sluiten voor verlies of schade, neem contact met ons op voordat u de betaling doet en vraag naar de extra kosten.

Prijzen & Betaling
Alle artikelen zijn geprijsd in EURO's en inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet inbegrepen in deze prijzen! Als een bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een e-mailbevestiging. Als de betaling ontvangen is, word er een e-mail verstuurd zodra je bestelling onderweg is (er wordt ook een trackingcode verstrekt).

Gegevens
Door het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistraties en zullen uw gegevens niet met derden delen. Wij respecteren de privacy van gebruikers van onze internetsite en zullen de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens waarborgen.

Retour
Wij willen u via onze website zo goed mogelijk informeren over de artikelen. Er kunnen af ​​en toe fouten en wijzigingen optreden, fouten maken is menselijk.Als een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kan het worden geretourneerd. Neem contact met ons op VOORDAT u iets retourneert met vermelding van het nummer van uw bestelling en de producten die u wilt retourneren. Houd er rekening mee dat ik alleen artikelen met een fabricagefout zal terugbetalen of vervangen. De artikelen dienen binnen 7 dagen na ontvangst per e-mail te worden gemeld op het afleveradres. De artikelen, welke zijn aangemeld voor retournering, dienen onverwijld, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling op het afleveradres aan ons te worden geretourneerd. Sound & Vinyl accepteert alleen retourzendingen die zijn gemeld zoals hierboven beschreven en waarbij de instructies zijn gevolgd. Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn gemeld, worden niet geaccepteerd. Na melding en na ontvangst van het/de artikel(en) wordt je retour per e-mail bevestigd.

© 2022 - 2024 Sound & Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel